Moet je iets met een nieuwe grill doen voordat je gaat koken?

Voordat je je grill voor het eerst gebruikt, besproei je de roosters gelijkmatig met een kookspray op hoog vuur, zoals koolzaadolie, terwijl de roosters koud zijn. U kunt dezelfde eenvoudige stappen volgen voor het kruiden van houtskoolgrills, gasgrills en pelletgrills.

Moet je iets met een nieuwe grill doen voordat je gaat koken?

Voordat je je grill voor het eerst gebruikt, besproei je de roosters gelijkmatig met een kookspray op hoog vuur, zoals koolzaadolie, terwijl de roosters koud zijn. U kunt dezelfde eenvoudige stappen volgen voor het kruiden van houtskoolgrills, gasgrills en pelletgrills. Zowel gietijzeren als stalen roosters zullen baat hebben bij kruiden. Maar houd er rekening mee dat porseleinroosters niet gekruid hoeven te worden.

Tarieven zo laag als 0% APR-financiering met Affirm. We zijn vaak gevraagd op onze Facebook- en Twitter-pagina's. Een grill op smaak brengen is een eenvoudig proces van smeren en verwarmen van je grill voordat je er voor de eerste keer op kookt. Hoe donkerder de roosters bij elke smaakmaker worden, hoe meer de kenmerkende grillsmaak zich na verloop van tijd zal ontwikkelen.

Weet hoe je je grill veilig kunt bedienen, houd je grill schoon en in topconditie voor jarenlang grillplezier in de achtertuin. Kruid de grillroosters voor en na het grillen, voorkomen roest, vergemakkelijken het schoonmaken en zorgen ervoor dat je eten beter smaakt. In dit bericht leggen we uit waarom het kruiden van je grill zo belangrijk is, wat de voordelen zijn van grillkruiden en hoe je dat moet doen. Saber Grills raadt aan om koolzaadolie en pindaolie te gebruiken, die beide een hoog rookpunt hebben, als smaakmaker.

Zoals alle producten die rechtstreeks uit de fabriek komen, bevat uw nieuwe grill restverf, productieoliën en stof- en metaalkrullen uit de verzending. Sterker nog, als je de tijd neemt om je grill regelmatig op smaak te brengen, haal je jarenlang heerlijk grillen en smaak uit je grill. Je nieuwe grill wordt geleverd met oliën en verontreinigingen uit de fabriek waar hij is gemaakt. Bij verbranding produceren ze vieze rook en tasten ze de smaak van al het voedsel dat je kookt aan.

Open het deksel voordat u de grill aansteekt volgens de aanwijzingen van de fabrikant, zet de branders vervolgens op hoog en sluit het deksel. Dit is voldoende om roestvorming te voorkomen en de mooie gekruide antiaanbaklaag te behouden die je kreeg toen je je nieuwe grill voor het eerst op smaak bracht. Hoewel de BBQ al snel een magneet wordt voor bijeenkomsten met familie en vrienden, zijn er een aantal dingen die je moet doen voordat je de grill voor het eerst gebruikt. Te veel kan zich ophopen en op zijn best strepen vormen op je grill, of een vetvuur veroorzaken als de grill in het slechtste geval hoge temperaturen bereikt.

Gelukkig is het kruiden van een grill een snel, eenvoudig proces dat grillers van alle niveaus met succes kunnen uitvoeren. Laat de grill gewoon afkoelen, gebruik een borstel om al het vuil van de grillroosters te verwijderen en breng tussen elke grillsessie een licht laagje van je olie op hoog vuur aan. Je gegrilde kip en perfect verkoolde straatmaïs zullen je dankbaar zijn.