Hoe maak je voor het eerst een bbq klaar?

Voordat je je grill voor het eerst gebruikt, besproei je de roosters gelijkmatig met een kookspray op hoog vuur, zoals koolzaadolie, terwijl de roosters koud zijn. Een grill op smaak brengen is een eenvoudig proces van smeren en verwarmen van je grill voordat je er voor de eerste keer op kookt.

Hoe maak je voor het eerst een bbq klaar?

Voordat je je grill voor het eerst gebruikt, besproei je de roosters gelijkmatig met een kookspray op hoog vuur, zoals koolzaadolie, terwijl de roosters koud zijn. Een grill op smaak brengen is een eenvoudig proces van smeren en verwarmen van je grill voordat je er voor de eerste keer op kookt. Dit heeft veel voordelen, waaronder het zappen van die giftige fabrieksverontreinigingen. Sinds ik naar het zuiden ben verhuisd en een site voor het beoordelen van grills heb ik geleerd dat het redelijk veilig is om te verwijzen naar grillen is heet en snel en barbecue (BBQ) als laag en langzaam.

We weten dat je graag wilt koken, maar als je niet de tijd neemt om een nieuwe grill op de juiste manier te bereiden en op smaak te brengen, kun je behoorlijk vervelende dingen uit het productieproces in je eten mengen.