Wat moet je doen met een nieuwe bbq voor gebruik?

Hoe breng je een nieuwe BBQ PlateWash op smaak? Maak de nieuwe borden schoon met een spons of zachte borstel. Spoel je BBQ af met schoon water en laat hem daarna goed drogen.

Wat moet je doen met een nieuwe bbq voor gebruik?

Hoe breng je een nieuwe BBQ PlateWash op smaak? Maak de nieuwe borden schoon met een spons of zachte borstel. Spoel je BBQ af met schoon water en laat hem daarna goed drogen. Het soort olie dat gebruikt wordt, kan een verschil maken in de kruideringstechniek. Het zal je misschien verbazen dat het kruiden van de grill (meestal) niet gaat over het toevoegen van smaak.

Het belangrijkste doel is om de prestaties van de roosters af te dichten en te optimaliseren met olie en warmte. Tarieven zo laag als 0% APR-financiering met Affirm. We zijn vaak gevraagd op onze Facebook- en Twitter-pagina's. Hoewel de BBQ al snel een magneet wordt voor bijeenkomsten met familie en vrienden, zijn er een aantal dingen die je moet doen voordat je de grill voor het eerst gebruikt.

Dus je hebt net een nieuwe grill gekocht en wilt hem graag thuis hebben en dikke, sappige steaks voor je koken, BBQ-kip zonder been en vel voor je vrouw (alleen wit vlees), groenten voor je vegetarische schoonzus en hamburgers en hotdogs voor de kinderen. Ter info: ik heb zojuist onderdelen gekocht om een 12 jaar oude roestvrijstalen, Front Avenue 3-pits BBQ volledig te herbouwen. Hoewel veel retailers geweldige aanbiedingen bieden voor allerlei soorten barbecues, moet u ervoor zorgen dat u retailers kiest die bescherming bieden voor uw gasgrill en elektrische opties.