Hoe gril je als ik geen grill heb?

Hier zijn zijn vijf tips: Investeer in een gietijzeren koekenpan van hoge kwaliteit. Hoewel een gietijzeren koekenpan de rokerigheid van een grill niet kan nabootsen, kan hij wel een serieuze smaakdiepte bieden.

Hoe gril je als ik geen grill heb?

Hier zijn zijn vijf tips: Investeer in een gietijzeren koekenpan van hoge kwaliteit. Hoewel een gietijzeren koekenpan de rokerigheid van een grill niet kan nabootsen, kan hij wel een serieuze smaakdiepte bieden. Kies vlees dat goed past op een grillpan. Gebruik ingrediënten die al rokerig zijn.

Doe het rustig aan met de vloeibare rook. Hoewel een gietijzeren koekenpan die op het fornuis wordt gebruikt, je niet de volledige rokerigheid van grillen geeft, kan het wel gerechten bereiden die vol van smaak zijn. Kies voor een platte gietijzeren bakplaat of een bakplaat met ribbels, ideaal voor het bereiden van worstjes of biefstuk. Met de crockpot kun je voedsel bereiden dat een heerlijke BBQ-achtige smaak heeft.

Voedingsmiddelen die het goed doen in een slowcooker zijn pulled pork, varkensschouders, borststukken en kippendijen. Leg het vlees in de crockpot en voeg BBQ-saus en rookkruiden toe. Laat het een nacht of overdag op laag vuur koken, zodat het op tijd klaar is voor het avondeten. We kiezen altijd voor een betaalbare gietijzeren grillpan die niet alleen ribbels heeft om je eten een gegrilde uitstraling te geven, maar die ook een leven lang meegaat als je ze goed gekruid hebt.

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie, probeer dan deze Calhoun Enamel Cast Iron. Het gebruik van je vleeskuikens of oven is ook een optie (afhankelijk van het recept) omdat deze bijna als ondersteboven grill kan functioneren. Als je deze route gaat volgen, plaats het rek dan ongeveer 4 tot 8 centimeter van de bovenkant van de oven en gebruik een vleeskuikenpan waarin overtollig vet in een onderste bak kan druppelen. Een omrande bakplaat kan ook werken en is gemakkelijk schoon te maken, als je eerst de bodem bedekt met folie.

Zorg ervoor dat je de ovendeur een beetje open laat staan om ervoor te zorgen dat je eten niet aanbrandt en trek ze eruit en draai ze halverwege naar buiten. Een van de gemakkelijkste manieren om te barbecueën zonder grill is om een elektrische binnengrill te gebruiken. amzn_assoc_placement %3D adunit0; amzn_assoc_search_bar %3D true; amzn_assoc_tracking_id %3D onverwachts 20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D US; amzn_assoc_title %3D Best Indoor Accessoires voor grillen; amzn_assoc_linkid %3D 1aba0af6dbf943ec4fb79b991cf0a191; amzn_assoc_asins %3D B00LK07OSA, B000MK3MO4, B00008GKDQ, B00JYHMP1M;. Je oven heeft een grillfunctie die kan worden gebruikt om vis, vlees, gevogelte en groenten te grillen.

De evenwijdige verhoogde ribben houden het voedsel van de bodem van de pan, waarbij alle thermische energie wordt geconcentreerd op wat de verhoogde ribben raken, waardoor grillsporen ontstaan. Er zijn twee basisstijlen voor binnengrills: grills die alleen van onderaf koken en je moet eten omdraaien, of grills met een dubbelcontactgrill waar eten wordt bereid door zowel de bodem als het deksel te gebruiken. Een goede keuze is een gietijzeren grillpan met ribbels waardoor overtollig vet naar beneden en in de bodem van de pan kan druppelen. Het andere leuke aan binnengrills is dat je de warmte en temperatuur eenvoudig kunt aanpassen en controleren.

Verdeel over het vlees of gevogelte, dek af en zet tot 6 uur in de koelkast voordat je gaat braden of grillen in een gietijzeren pan. Magere stukken vlees, waaronder kipfilet, biefstukfilets en karbonades, zijn de beste opties als je binnen grilt. Grillpannen zijn er in verschillende soorten en maten, van rond tot vierkant, tot lange pannen met 2 branders. Ze worden lekker warm, verdelen de warmte gelijkmatig en zorgen voor die mooie grillsporen en mooie schroeiplekken waar je naar op zoek bent, zegt Roberts.

Hier is alles wat je moet weten over grillen zonder grill, zodat jij en je familie en vrienden kunnen genieten van een maaltijd die smaakt alsof deze net van de barbecue is gekomen. Met behulp van de tips hier kun je grillen zonder grill en elke keer weer met een heerlijke maaltijd eindigen. Naast je kookmethode kun je je eten ook die rokerige, gegrilde smaak geven door bepaalde smaakmakers te gebruiken.