Moet je grillroosters spuiten?

Gesmeerd — een snel laagje bakolie op een heet grillrooster brengt het op smaak en helpt het voedsel gemakkelijk vrij te maken. Heet — de grill moet heet zijn voordat je er voedsel aan toevoegt; de hete roosters schroeien het voedsel dicht en zorgen ervoor dat het beter vrijkomt.

Moet je grillroosters spuiten?

Gesmeerd — een snel laagje bakolie op een heet grillrooster brengt het op smaak en helpt het voedsel gemakkelijk vrij te maken. Heet — de grill moet heet zijn voordat je er voedsel aan toevoegt; de hete roosters schroeien het voedsel dicht en zorgen ervoor dat het beter vrijkomt. Kooksprays met antiaanbaklaag zoals Pam kunnen op een grill worden gespoten om te voorkomen dat voedsel blijft plakken. De originele Pam spray werkt het beste omdat deze een rookpunt heeft van 400° Fahrenheit.

Het is belangrijk om waakzaam te blijven wanneer u een hete grill besproeit, aangezien opflakkeringen mogelijk zijn in de buurt van kolen of een vlam. Je kunt bakolie of antiaanbakspray gebruiken, maar alleen op een koude grill. Aangezien spraybakolie aërosolen zijn (waarvan de inhoud onder druk staat), mogen ze niet worden blootgesteld aan directe, hoge hitte, aangezien de spuitbus kan ontploffen of in vlammen kan opgaan. Gebruik de eerste paar keer dat je grilt spaarzaam grillspray of koolzaadolie op je grillgrates.

Dit zal na verloop van tijd niet meer nodig zijn naarmate uw GrillGrates-seizoen seizoen is. Smeer je eten ALTIJD in met olie voordat je het op de grill legt. Het is het beste om voedsel met een hoog vetgehalte te grillen de eerste paar keer dat je je GrillGrates gebruikt. Dit helpt bij het kruidenproces en is ook een smakelijke manier om je nieuwe GrillGrates in te breken.

Sommige deskundigen zeggen dat je de grillroosters moet smeren met spuitolie. De kleine druppeltjes olie in aerosol zijn zeer vluchtig en zelfs explosief. Als ze in contact komen met vlammen, kunnen ze een vuurbal creëren en hoef je maandenlang je wenkbrauwen niet te epileren. Het kan erg frustrerend zijn om een goed uitziende burger te grillen en de helft ervan kwijt te raken, omdat het vlees aan het einde van het kookproces niet vrijkomt.

Als u uw grill voor langere tijd opbergt, of u hem nu in een overdekte ruimte bewaart, uit de buurt van barre weersomstandigheden of niet, moet u de roosters met olie oliën om roesten te voorkomen. Je kunt voedsel gemakkelijker omdraaien en die gekruiste grillmarkeringen creëren die gegrild eten zo aantrekkelijk maken. Je hoeft je grill niet te besproeien voor het koken, maar je moet hem smeren voordat je er eten op doet. Als dit de eerste keer is dat u een nieuwe grill gebruikt, moet u eventuele coating die wordt gebruikt om de grill te beschermen tijdens verzending, evenals resten van de productie ervan, wegbranden.

Het probleem is dat de handgrepen van de rackets te lang zijn en dat ze voorkomen dat je het deksel van de grill sluit. Als je je grill in de winter buiten laat staan of hem langere tijd niet gebruikt, kunnen de roosters roesten of schimmel krijgen. Nylon borstels zijn veiliger te gebruiken dan goedkope metaaldraadborstels voor het schoonmaken van uw grill. Verwarm de grill altijd voor het toevoegen van voedsel en maak de roosters daarna altijd grondig schoon zodat er geen vet of koolstof achterblijft.

Het regelmatig oliën van je grillroosters is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je grill in goede conditie te houden voor optimale smaak en prestaties. Als je echter voedsel grilt dat je niet bedekt wilt met olie, zoals hamburgers en hotdogs, is het waarschijnlijk de betere optie om de roosters in te oliën. Je kunt een grillborstel gebruiken om alle aangebrande voedseldeeltjes te verwijderen terwijl de grill is uitgeschakeld, hoewel ik het veel gemakkelijker vind als de grill al opgewarmd is. Je kunt je grillroosters insmeren, je eten met bakolie bedekken voordat je ze op smaak brengt of onderdompelen in een marinade op oliebasis.

Voordat je Pam op je grillrooster gaat spuiten, moet je ervoor zorgen dat je roosters zijn schoongemaakt.