Moet je een nieuwe grill gebruiken voordat je hem gebruikt?

Hierdoor zou al het verpakkingsmateriaal of de olie moeten verbranden. Gooi dan je eten op de grill en je bent klaar om te gaan.

Moet je een nieuwe grill gebruiken voordat je hem gebruikt?

Hierdoor zou al het verpakkingsmateriaal of de olie moeten verbranden. Gooi dan je eten op de grill en je bent klaar om te gaan. Het kruidenproces wordt ook aanbevolen aan het begin van elk grillseizoen voordat je je eerste maaltijd kookt (je moet de spinnenwebben op de een of andere manier schoonmaken). Weet hoe je je grill veilig kunt bedienen, houd je grill schoon en in topconditie voor jarenlang grillplezier in de achtertuin.

Ik wil graag laten zien hoe ik een ossenhaas tot in de perfectie gril - op mijn Weber of Vermont - met een recept en proces dat foutveilig is en consistent uitstekende resultaten oplevert. Bestrijk grillroosters van metaal en gietijzer lichtjes met olie op hoge temperatuur, zoals koolzaadolie of pindaolie. Veeg overtollige olie weg, plaats de roosters en steek de grill aan. Lees de gebruikershandleiding zodat je weet hoe je je grill moet starten en meer te weten komt over alle verschillende functies, aangezien je nieuwe grill anders kan werken dan je oude grill.

Of je nu je grill upgradet of voor het eerst koopt, er zijn een paar dingen die je kunt doen om je grill goed te bereiden. Om je grill de eerste keer klaar te maken voor gebruik, verwijder je de grillroosters en gebruik je afwasmiddel om de grill van binnen en van buiten te wassen om zoveel mogelijk chemicaliën te verwijderen ter voorbereiding op het verbrandingsproces. Je nieuwe grill wordt geleverd met oliën en verontreinigingen uit de fabriek waar hij is gemaakt. Bij verbranding produceren ze vieze rook en tasten ze de smaak van al het voedsel dat je kookt aan.

Een lektest is een belangrijke veiligheidstest die moet worden uitgevoerd voordat u de grill voor het eerst gebruikt en opnieuw aan het begin van elk seizoen of na het verplaatsen van de grill. Voordat je je grill voor het eerst gebruikt, besproei je de roosters gelijkmatig met een kookspray op hoog vuur, zoals koolzaadolie, terwijl de roosters koud zijn. De drie branders zijn van voor naar achter geplaatst, zodat u delen van de grill kunt uitschakelen, zodat u de temperatuur, het vuur, enz. gemakkelijker kunt regelen.

Na het eerste inbranden en kruiden wilt u uw grillroosters tijdens het grillseizoen elke maand op smaak brengen om ze te beschermen tegen roest - dit kan toevoegen jaren tot de levensduur van je grill. Brandveiligheid tijdens het grillen betekent ook dat het gebied rond de grill vrij is van brandbare voorwerpen en dat je de vetopvangbak van de grill moet controleren. Nadat u alle lekken hebt verholpen en nog een lektest hebt uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de gasleidingen dicht zijn, is de grill veilig te gebruiken. Op sommige roosters zit een porseleinemail dat niet op smaak hoeft te worden gebracht, dus raadpleeg de handleiding van je grill en vermijd onnodige inspanningen.