Hoe lang moet je een nieuwe gasgrill laten draaien voordat je gaat koken?

Hierdoor zou al het verpakkingsmateriaal of de olie moeten verbranden. Je nieuwe grill wordt geleverd met oliën en verontreinigingen uit de fabriek waar hij is gemaakt.

Hoe lang moet je een nieuwe gasgrill laten draaien voordat je gaat koken?

Hierdoor zou al het verpakkingsmateriaal of de olie moeten verbranden. Je nieuwe grill wordt geleverd met oliën en verontreinigingen uit de fabriek waar hij is gemaakt. Bij verbranding produceren ze vieze rook en tasten ze de smaak van al het voedsel dat je kookt aan. Voor een luchtige BBQ moet je je grill eerst invetten als je het vlees op je grillroosters gaat leggen.

Elke griller vindt het heerlijk om mooie en smaakvolle schroeiplekken en kruispatronen te creëren op hun steaks en BBQ-recepten. Dus haal een schrobborstel tevoorschijn, steek je mouwen op en ga naar binnen met een degelijk reinigingsproduct voor de grill of wat zeepwater en schrob alles eraf. Hoewel veel retailers geweldige aanbiedingen bieden voor allerlei soorten barbecues, moet u ervoor zorgen dat u retailers kiest die bescherming bieden voor uw gasgrill en elektrische opties. Misschien wil je graag naar beneden en beginnen met barbecueën, maar als je je grill niet voorverwarmt, komt je eten alleen maar in gevaar.

Zoals alle producten die rechtstreeks uit de fabriek komen, bevat uw nieuwe grill restverf, productieoliën en stof- en metaalkrullen uit de verzending. Hier zijn de tips van BBQ-experts die je kunnen helpen om luchtig te grillen en je barbecuevaardigheden te verbeteren. Nadat u alle lekken hebt verholpen en nog een lektest hebt uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de gasleidingen dicht zijn, is de grill veilig te gebruiken. En een van de belangrijkste gebruiken waaraan alle grillers zich moeten houden, is het voorverwarmen van de grill voor het koken.

Het maakt niet uit of je een houtskoolgrill gebruikt om borst of grillribben te maken op een propaangrill. Dit is voldoende om roestvorming te voorkomen en de mooie gekruide antiaanbaklaag te behouden die je kreeg toen je je nieuwe grill voor het eerst op smaak bracht. Sommige grillfabrikanten verkopen kits, terwijl andere (zoals Weber) het ombouwen van propaantanks of aardgas niet toestaan. U kunt de propaanbatterij aangesloten houden op de grill, maar het is altijd het beste om de klep te sluiten na het gasgrillen.

Meer delicate producten, waaronder rundvlees en gevogelte, worden op gematigde temperaturen op uw grillroosters gegrild.